Izvajalci:   A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

O PROJEKTU Akordi.eu

Pozdravljeni na www.Akordi.eu!

Akordi.eu je iskalnik akordov in tablatur za slovenske pesmi, ki vam trenutno ponuja preko 7'800 pesmi izpod prstov približno 500 različnih izvajalcev in je nastal kot spletna različica priljubljenega portala YourChords.com - Guitar Chords and Tabs Archive. Na spletnem portalu Akordi.eu boste našli vse od akordov za najpočasnejše balade do velikih količin tablatur za razne rockovske ter metalske "komade". Ker pa želimo, da je uporaba iskalnika Akordi.eu za naše uporabnike zares pozitivna, smo dodali veliko število različnih funkcij, ki vam bodo v pomoč.

Vsako pesem lahko transponirate (kar pomeni, da jo prestavite za poljubno število pol-tonov po lestvici navzgor ali navzdol in posledično zraven nje mnogo lažje pojete). Uporabljate lahko tudi auto-scroller, da se besedilo z akordi samodejno pomika po ekranu med tem, ko brenkate. Prav tako si lahko ogledate diagrame za težje akorde, če slučajno ne veste, kako jih pravilno prijeti. Komentirate in ocenjujete lahko vse pesmi. Vendar pa to še ni vse. =)

Akordi.eu ni zgolj arhiv akordov in tablatur za različne pesmi - pravzaprav je to spletno mesto za ves kitariste, kjer se lahko zabavajo in pokažejo tudi svoj talent ter znanje. S tem v mislih lahko naši uporabniki objavijo video posnetke, kako so odigrali kakšno izmed pesmi na Akordi.eu - ostali uporabniki pa ta posnetek potem lahko pokomentirajo ter ocenijo.

Zdaj je verjetno že skrajni čas, da se razgledate po spletni strani, preizkusite vse bombončke, ki smo jih pripravili za vas - in preprosto uživate.

ekipa www.Akordi.eu

NOVICE

Z največjim veseljem vam predstavljamo projekt, na katerem smo delali preko zadnjih mesecev.

Iskalnik akordov ter tablatur za kitaro www.Akordi.eu v najnovejši obliki je bil uradno splavljen 10. avgusta 2009.
Akordi.eu je iskalnik akordov ter tablatur in lokalno ne shranjuje nobenih datotek.

Lastnik spletne strani ni odgovoren za podatke, ki jih na spletno stran prispevajo uporabniki. Ekipa www.Akordi.eu si pridržuje pravico, da odstrani vse komentarje, video in audio posnetke, ki sem jim zdijo neprimerni ali celo agresivni. Uporabnikom s prevelikim številom neprimernih komentarjev lahko začasno ali trajno onemogočimo dostop do spletnega mesta www.Akordi.eu.

Želimo vam mnogo zabave ob kitariranju,

ekipa www.Akordi.eu
 
Akordi.eu je iskalnik akordov in tablatur in ne shranjuje nobenih datotek.