Izvajalci:   A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž

Politika varovanja zasebnosti na Akordi.eu

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na info AFNA akordi.eu.

Na Akordi.eu pripisujemo zasebnosti obiskovalcev izjemen pomen. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na Akordi.eu ter načine, kako jih uporabljamo.

Log datoteke (dnevniki)
Tako kot mnogo drugih spletnih strani, tudi Akordi.eu uporablja t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o vašem IP naslovu, vrsti brskalnika, ponudniku interneta (ISP), pa tudi oznako datuma in časa, vstopno in izstopno stran ter število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (cookies)
Akordi.eu uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek
» Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na Akordi.eu.
» Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani Akordi.eu in drugih spletnih strani.
» Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran na naslovu http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani.
Med oglaševalci je med drugim tudi Google AdSense.

Tretje stranke in oglaševalske mreže, ki prikazujejo oglase, uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na Akordi.eu, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Akordi.eu nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri Akordi.eu ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.


Upravitelj spletnega mesta Akordi.eu:

INFINET, spletne storitve in marketing, d.o.o.
Dašnica 66
4228 Železniki
SLOVENIJA

Davčna številka: SI-97705446
Matična številka: 3914828000

Zadnja sprememba tega dokumenta: 26. junij, 2012

Varovanje zasebnosti

Pravica do zasebnosti vseh uporabnikov spletnega mesta Akordi.eu nam je nadvse pomembna.
 
Akordi.eu je iskalnik akordov in tablatur in ne shranjuje nobenih datotek.